Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia ka arrestuar gjatë 24 orëve të fundit shtatë persona lidhur me trazirat e vitit 2004. Komunikata e policisë së Kosovës nuk jep më shumë detaje, derisa sistemi i drejtësisë është kritikuar disa herë nga OSBE-ja për mos përgjigje të duhur lidhur me kapjen dhe gjykimin e autorëve të trazirave të marsit 2004.
XS
SM
MD
LG