Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan Bush dhe senatorët republikanë kanë arritur kompromisin lidhur me legjistlacionin që përcakton mënyrën e marrjes në pyetje dhe gjykimit të të dyshuarve për terrorizëm.
Propozimi i mëparshëm i presidentit Bush kishte hasur në kundërshtimin e disa senatorëve republikanë që i druheshin trajtimit abuziv të të arrestuarve dhe shkeljes së mundshme të Konventës së Gjenevës.
XS
SM
MD
LG