Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


I dërguari i Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Marti Ahtisari paraqet sot para Këshillit të Sigurimit raportin mbi ecurinë e deritashme të bisedimeve për çështjet teknike dhe statusin e Kosovës.
Raportimi i Ahtisarit, vjen pas mbledhjes së Grupit të Kontaktit, që i hapi atij rrugën për të paraqitur propozimin e tij rreth statusit. Pjesëmarrës në seancë do të jenë edhe presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu dhe ai i Serbisë Boris Tadiç.
XS
SM
MD
LG