Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sipas një raporti të cituar nga gazeta Nju Jork Times, agjencitë amerikane të kundërzbulimit, kanë konkluduar që lufta e forcave të koalicionit në Irak ka rilindur një gjeneratë të re të islamistëve radikal, duke e shtuar kërcënimin global ndaj terrorizmit. Gazeta pohon se ky dokument, është konfirmuar nga disa zyrtarë qeveritarë dhe ekspertë ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG