Ndërlidhjet

GJENEVË


Të dhënat e para jo zyrtare tregojnë se qytetarët zviceranë e kanë përkrahur sot votimin për ligjet e reja ndaj imigrantëve dhe azil-kërkuesve në referendumin kombëtarë.
Ligjet e reja janë më rigoroze sipas të cilave, azil-kërkesit duhet të paraqesin pasaportat e tyre brenda 48 orëve, ndryshe do të dëbohen nga Zvicra.
Kombet e Bashkuara dhe organizata të tjera për të drejtat e njeriut, e kanë kritikuar ligjin e ri duke thënë se i shkel të drejtat e njeriut.
XS
SM
MD
LG