Ndërlidhjet

AI kritikon ashpër qeveritë


Në raportin e saj vjetor “Gjendja e të Drejtave të Njeriut në Botë”, Amnesty International u ka bërë thirrje qeverive që të ndalojnë së pretenduari se mbrojtja e civilëve është përtej fuqive të tyre dhe të bëjnë ndryshime themelore në mënyrën se si u përgjigjen krizave. [Video: Reuters]

XS
SM
MD
LG