Ndërlidhjet

Emigranti hap restorant në kamp për ta financuar ikjen

Për të siguruar paratë që kontrabandistët ia kanë kërkuar për ta çuar në Angli, një emigrant kurd ka krijuar një restorant të improvizuar brenda një kampi, ku ofronte sanduiçë pule dhe çaj. Por, jetëgjatësia e biznesit të tij ishte e shkurtër, pasi policët në Francë e rrënuan vendin ku ai ndodhej.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG