Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Radio Evropa e Lirë edhe këtë javë sjell fotografitë më të veçanta nga disa prej ngjarjeve kryesore nëpër botë. Ndër to veçohen imazhet e migrantëve nga Lindja, që kanë mbetur të bllokuar në Greqi e Maqedoni, shkaku i mbylljes së kufijve.
Trego më shumë

Një burrë ngjitet në një shtyllë prej druri gjatë festimeve të Maslenitsa në Gorky Park në Moskë. Maslenitsa është parë si një festë pagane që shënon fundin e dimrit dhe festohet me ngrënien e petullave dhe shfaqjen e fuqisë. 
1

Një burrë ngjitet në një shtyllë prej druri gjatë festimeve të Maslenitsa në Gorky Park në Moskë. Maslenitsa është parë si një festë pagane që shënon fundin e dimrit dhe festohet me ngrënien e petullave dhe shfaqjen e fuqisë. 

Një refugjat sirian proteston i shtrirë në hekurudhë duke kërkuar hapjen e kufijve, në një kamp të improvizuar në afërsi të kufirit greko-maqedonas, më 18 mars. 
2

Një refugjat sirian proteston i shtrirë në hekurudhë duke kërkuar hapjen e kufijve, në një kamp të improvizuar në afërsi të kufirit greko-maqedonas, më 18 mars. 

Një grua kalëron një kalë në një nënkalim në Moskë.
3

Një grua kalëron një kalë në një nënkalim në Moskë.

Një bari sirian me një përkrenare të stilit ushtarak, në periferi të Damaskut. 
4

Një bari sirian me një përkrenare të stilit ushtarak, në periferi të Damaskut. 

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG