Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Radio Evropa e Lirë edhe këtë javë sjell fotografitë më të veçanta nga disa prej ngjarjeve kryesore nëpër botë. Ndër to veçohen imazhet e migrantëve nga Lindja, që kanë mbetur të bllokuar në Greqi e Maqedoni, shkaku i mbylljes së kufijve.
Trego më shumë

Aktorët afganë gjatë një performance përshkruan linçimin e gruas afgane, Farkhunda Malikzada, në Kabul, që ndodhi më 2015.
5

Aktorët afganë gjatë një performance përshkruan linçimin e gruas afgane, Farkhunda Malikzada, në Kabul, që ndodhi më 2015.

Një djalë migrant qëndron zbathur në baltë, në një kamp refugjatësh në kufirin midis Greqisë dhe Maqedonisë, më 16 mars.
6

Një djalë migrant qëndron zbathur në baltë, në një kamp refugjatësh në kufirin midis Greqisë dhe Maqedonisë, më 16 mars.

Copa të thyera xhami të një xhamie, të shpërndara në rrugë, pas shpërthimit vdekjeprurës me bombë që në shënjestër kishte një autobus në qytetin pakistanez të Peshavarit, më 16 mars.
7

Copa të thyera xhami të një xhamie, të shpërndara në rrugë, pas shpërthimit vdekjeprurës me bombë që në shënjestër kishte një autobus në qytetin pakistanez të Peshavarit, më 16 mars.

Një luftëtar i Ushtrisë së Islamit, vrapon pranë vijës së frontit në lagjen Jobar, në periferi të Damaskut. 
8

Një luftëtar i Ushtrisë së Islamit, vrapon pranë vijës së frontit në lagjen Jobar, në periferi të Damaskut. 

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG