Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Radio Evropa e Lirë sjell fotografitë më karakteristike nga ngjarjet e kësaj jave.
Trego më shumë

Interpretues cirku silet në "Murin e Vdekjes" gjatë garave për nder të Fitër Bajramit në Jalalabad, Afghanistan.
1

Interpretues cirku silet në "Murin e Vdekjes" gjatë garave për nder të Fitër Bajramit në Jalalabad, Afghanistan.

Punëtorët kinezë të mirëmbajtjes gjatë punëve në një trafostacion në Kinë.
2

Punëtorët kinezë të mirëmbajtjes gjatë punëve në një trafostacion në Kinë.

Turbinat e erës dhe një sfond zjarresh, në jug të Kalifornisë.
3

Turbinat e erës dhe një sfond zjarresh, në jug të Kalifornisë.

Lutje për viktimat e shkaktuara nga vullkani në Ishullin Java.
4

Lutje për viktimat e shkaktuara nga vullkani në Ishullin Java.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG