Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Protestat e kurdëve në Turqi, një garë bukurie pas 40 vjetësh në Irak, përvjetori i parë i sulmit në një shkollë në Peshaëar ku u vranë 150 studentë janë vetëm disa nga ngjarjet, prej nga Radio Evropa e Lirë ka përzgjedhur fotografitë më karakteristike për fotogalerinë e javës.
Trego më shumë

Pjesëtarët e forcave të armatosura të Katarit marrin pjesë në festimet e Ditës Kombëtare të Katarit në Doha, më 18 dhjetor. 
1

Pjesëtarët e forcave të armatosura të Katarit marrin pjesë në festimet e Ditës Kombëtare të Katarit në Doha, më 18 dhjetor. 

Garueset irakiane për konkursin e bukurisë Miss Iraku, pozojnë para Portës së Ishtarit në vendin e lashtë arkeologjik të Babilonisë, jashtë qytetit modern Hilla, në jug të Bagdadit. Konkursi i bukurisë është i pari pas më shumë se 40 vjetëve në Irak.
2

Garueset irakiane për konkursin e bukurisë Miss Iraku, pozojnë para Portës së Ishtarit në vendin e lashtë arkeologjik të Babilonisë, jashtë qytetit modern Hilla, në jug të Bagdadit. Konkursi i bukurisë është i pari pas më shumë se 40 vjetëve në Irak.

Duart e emigrantëve të ndaluar përkohësisht, shihen në dritaret e transportuesit të policisë derisa dërgohen për në Athinë.
4

Duart e emigrantëve të ndaluar përkohësisht, shihen në dritaret e transportuesit të policisë derisa dërgohen për në Athinë.

Pako ushqimore familjare të ofruara për jemenasit e prekur rëndë nga konflikti i vazhdueshëm në Sanna të Jemenit. Sipas njoftimeve, konflikti tetë muaj në Jemen ka marrë jetën e rreth 6,000 njerëzve dhe 21 milionë njerëz të tjerë po përballen me mungesë të ushqimit dhe furnizimeve jetike. 
6

Pako ushqimore familjare të ofruara për jemenasit e prekur rëndë nga konflikti i vazhdueshëm në Sanna të Jemenit. Sipas njoftimeve, konflikti tetë muaj në Jemen ka marrë jetën e rreth 6,000 njerëzve dhe 21 milionë njerëz të tjerë po përballen me mungesë të ushqimit dhe furnizimeve jetike. 

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG