Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Radio Evropa e Lirë edhe këtë javë sjell fotograftë më interesante nga ngjarjet kryesore nëpër botë, që shënuan javën që po lëmë pas, si marrja e gazetës ditore “Zaman”nga autoritetet turke, armëpushimi në Siri, kriza me migrantë etj.
Trego më shumë

Fëmijët në Çeçeni lexojnë gjatë një ceremonie për të nderuar nënat e tyre, para Ditës Ndërkombëtare të Gruas, më 8 Mars. 
1

Fëmijët në Çeçeni lexojnë gjatë një ceremonie për të nderuar nënat e tyre, para Ditës Ndërkombëtare të Gruas, më 8 Mars. 

Një burrë qëndron në trotuar, pasi zyrtarët e policisë turke hodhën gaz lotsjellës për të shpërndarë mbështetësit para selisë së gazetës ditore turke "Zaman", në Stamboll, pas marrjes nga autoritetet turke. 
2

Një burrë qëndron në trotuar, pasi zyrtarët e policisë turke hodhën gaz lotsjellës për të shpërndarë mbështetësit para selisë së gazetës ditore turke "Zaman", në Stamboll, pas marrjes nga autoritetet turke. 

Një njeri ushtron herët në mëngjes, në maje të kodrës prej nga shihet Kabuli, Afganistan.
3

Një njeri ushtron herët në mëngjes, në maje të kodrës prej nga shihet Kabuli, Afganistan.

Fëmijët ecin nëpër një fushë pranë një kampi të improvizuar në afërsi të fshatit grek, Idomeni, në kufirin me Maqedoninë, ku mijëra emigrantë dhe refugjatë janë bllokuar.
4

Fëmijët ecin nëpër një fushë pranë një kampi të improvizuar në afërsi të fshatit grek, Idomeni, në kufirin me Maqedoninë, ku mijëra emigrantë dhe refugjatë janë bllokuar.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG