Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Radio Evropa e Lirë edhe këtë javë sjell fotogalerinë me imazhet më karakteristike nga disa prej ngjarjeve më të rëndësishme nëpër botë.
Trego më shumë

Një njeri rikthen gazin lotsjellës të hedhur pasi emigrantët dhe refugjatët përpiqeshin të thyenin gardhin kufitar në afërsi të kampit të improvizuar në kufirin grek-maqedonas në Idomeni, Greqi.
1

Një njeri rikthen gazin lotsjellës të hedhur pasi emigrantët dhe refugjatët përpiqeshin të thyenin gardhin kufitar në afërsi të kampit të improvizuar në kufirin grek-maqedonas në Idomeni, Greqi.

Një djalë me sy të ngjyrave të ndryshme, pret te porta e shtëpisë së familjes së tij gjatë fushatës së vaksinimit shtëpi më shtëpi, kundër poliomelitit në kryeqytetin e Jemenit, Sanaa.
2

Një djalë me sy të ngjyrave të ndryshme, pret te porta e shtëpisë së familjes së tij gjatë fushatës së vaksinimit shtëpi më shtëpi, kundër poliomelitit në kryeqytetin e Jemenit, Sanaa.

Fëmijët refugjatë të shikojnë filma vizatimorë në një kamp të improvizuar në kufirin greko-maqedonas, në afërsi të fshatit Idomeni. 
3

Fëmijët refugjatë të shikojnë filma vizatimorë në një kamp të improvizuar në kufirin greko-maqedonas, në afërsi të fshatit Idomeni. 

Ivan Shamyanok, rreth 90 vjeç, duke rruajtur mjekrën në shtëpinë e tij në fshatin Tulgovichi, në afërsi të zonës së përjashtimit përreth reaktorit bërthamor të Çernobilit në Bjellorusi. 26 prilli shënon 30 -vjetorin e katastrofës më të keqe bërthamore në histori.
4

Ivan Shamyanok, rreth 90 vjeç, duke rruajtur mjekrën në shtëpinë e tij në fshatin Tulgovichi, në afërsi të zonës së përjashtimit përreth reaktorit bërthamor të Çernobilit në Bjellorusi. 26 prilli shënon 30 -vjetorin e katastrofës më të keqe bërthamore në histori.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG