Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Radio Evropa e Lirë sjell fotogalerinë me fotografi të përzgjedhura nga ngjarjet kryesore që shënuan javën që po lëmë pas.
Trego më shumë

Spektatorë në garat me kuaj në hipodromin Qendror në Kiev, Ukrainë.
1

Spektatorë në garat me kuaj në hipodromin Qendror në Kiev, Ukrainë.

Irakianët freskohen nën një dush publik në një rrugë në qendër të Bagdadit. Mediet njoftuan  se temperatura arriti më shumë se 50 gradë Celsius në Bagdad dhe në Irakun jugor, që shtyu Qeverinë irakiane të shpallë pushim dy-ditor për shkak të valës së të nxehtit.
2

Irakianët freskohen nën një dush publik në një rrugë në qendër të Bagdadit. Mediet njoftuan  se temperatura arriti më shumë se 50 gradë Celsius në Bagdad dhe në Irakun jugor, që shtyu Qeverinë irakiane të shpallë pushim dy-ditor për shkak të valës së të nxehtit.

Fshatarët e vendosur në shpatet pranë kraterit të Malit Bromo, përpiqen të kapin të hollat që hedhin adhuruesit derisa tymi dhe hiri i vullkanit shtohej. Gjatë ceremonisë Kasada, adhuruesit e hedhin para, bagëti dhe kultura të ndryshme bujqësore në kraterin vullkanik në Probolinggo, Indonezi. 
3

Fshatarët e vendosur në shpatet pranë kraterit të Malit Bromo, përpiqen të kapin të hollat që hedhin adhuruesit derisa tymi dhe hiri i vullkanit shtohej. Gjatë ceremonisë Kasada, adhuruesit e hedhin para, bagëti dhe kultura të ndryshme bujqësore në kraterin vullkanik në Probolinggo, Indonezi. 

Rebelët e armatosur pro-rusë ecin pranë lodrave prej pellushi dhe qirinjve të lënë në vendin e rrëzimit të fluturimit MH17 në rajonin Donetsk të Ukrainës. 
4

Rebelët e armatosur pro-rusë ecin pranë lodrave prej pellushi dhe qirinjve të lënë në vendin e rrëzimit të fluturimit MH17 në rajonin Donetsk të Ukrainës. 

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG