Ndërlidhjet

Kaos në qendrën e migrantëve


Gjermania ështe destinacioni i shumë migrantëve që kanë marrë rrugë për në Evropë. Deri 10,000 njerëz arrijnë në qendrat e regjistrimit çdo ditë. Autoritetet e vendit kanë deklaruar që burimet e ushqimit nuk po mjaftojnë. Në qendrën kryesore të migrantëve në Berlin, ka pasur një rritje mjaft të madhe të numrit të migrantëve dhe zyrtarët po kanë vështirësi për t'i strehuar. (Ray Furlong, RFE/RL)

XS
SM
MD
LG