Ndërlidhjet

“Nëna dhe babai më shitën”


Janë fëmijë, të brishtë dhe pre e trafikuesve në njerëz. Çdo vit, dhjetëra fëmijë në Afganistan shiten si skllevër ose edhe më keq. Familjet e tyre, zakonisht të varfra, shesin fëmijët në këmbim të disa parave. Disa nga ta, madje aftësohen si sulmues vetëvrasës për talibanët. Radio Evropa e Lirë ka biseduar me dy fëmijë, të cilët kanë arritur të ikin nga kthetrat e trafikuesve. [Radio Evropa e Lirë, Shërbimi Afgan]

XS
SM
MD
LG