Ndërlidhjet

Protestë kundër nepotizmit në Bosnje e Hercegovinë


Aktivistët boshnjakë e kanë nisur një protestë kundër nepotizmit në praktikat e punësimit. Në Sarajevë, banorët kanë nënshkruar peticionin që i bën thirrje qeverisë që punësimin ta bëj në bazë të meritave dhe mundësive të barabarta, e jo në bazë të lidhjeve politike apo personale. Grupi i aktivistëve “Qendra për Iniciativat Civile” e ka përkrahur protestën duke thënë se shumë njerëz sigurojnë vende pune duke falenderuar favoret personale nga të afërmit apo miqtë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG