Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 2 dhjetor


Protestuesit kërkojnë drejtësi në Ukrainë, dhunë politike në kolegje të Pakistanit, ndihma për personat me aftësi të kufizuara në Taxhikistan dhe një ligj i ri për shtyp në Afganistan.

XS
SM
MD
LG