Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 3 gusht


Në Mariupol të Ukrainës është organizuar një protestë, ku i është bërë thirrje autoriteteve që mos t’i largojnë ushtarët; në Pakistan u evakuuan 300 familje për shkak të vërshimeve; në gjykatën Baku u thirr ambulanca për aktivistët për të drejtat e njeriut Leyla dhe Arif Yunus.

XS
SM
MD
LG