Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 3 dhjetor


Rregullativat e shtetit rus ndërmarrin hapa për mbylljen e televizionit rajonal, Armenianët tallen me traktatin për bashkimin me një bllok tregtar rus, mbjellja e pemëve në Maqedoni, -- plus ngjarje nga dita e personave me nevoja të veçanta në Kirgistan, Pakistan dhe Serbi.

XS
SM
MD
LG