Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 4 mars


Në Gjeorgji çmimet e ushqimeve po vazhdojnë të rriten derisa monedha e vendit po vazhdon të bie, në veri të Pakistanit studentët në medrese kanë organizuar ekspozitë për historinë dhe kulturën e rajonit të Kiber Paktunva....

XS
SM
MD
LG