Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 5 mars


Në Afganistan disa djem të rinj kanë veshur burka për të demonstruar kundër detyrimit të grave që ta mbajnë këtë mbulesë islame. Në Pakistan janë mbajtur zgjedhje në asambletë krahinore të Balochistanit dhe Kiber Paktunva...

XS
SM
MD
LG