Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 8 korrik


Marshi për Srebrenicën ka filluar në Bosnje dhe Hercegovinë; në Kazakistan, akullorja që nuk e keni provuar më parë; ambasada amerikane në Dushanbe dhuroi 87 makina për patrollim..

XS
SM
MD
LG