Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 9 janar


Në Kirgizi, gazetarët janë mbledhur përpara ambasadës franceze në Bishkek për të treguar solidaritetin e tyre me viktimat e sulmit në revistën satirike Charlie Hebdo, në Beograd anëtarët e sindikatave kanë protestuar kundër privatizimit të kompanisë shtetërore të energjisë, plus ngjarje nga Pakistani dhe Gjeorgjia.

XS
SM
MD
LG