Ndërlidhjet

Iftari në kampin e refugjatëve


Mijëra kilometra larg shtëpive, refugjatët në një kamp në Beograd bëjnë iftar, pas agjërmit. Refugjatë nga Afganistani, Somalia dhe rajone të tjera të luftës këndojnë edhe lutje përpara darkës. Qindra refugjatë mbeten të bllokuar në Serbi, pasi e ashtuquajtura rrugë e Ballkanit për në vendet e Bashkimit Evropian është mbyllur. Miliona myslimanë në gjithë botën janë duke shërbyer muajin e Ramazanit, duke agjëruar nga lindja e diellit deri në perëndim të tij.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG