Ndërlidhjet

Migrantët e bllokuar në Serbi


Për këta njerëz që kërkojnë një jetë të re në Bashkimin Evropian, stacioni i autobusëve është shtëpi, së paku tash për tash. Të klasifikuar si emigrantë ekonomikë, këta njerëz që vijnë nga vendet afriakane dhe nga Azia, janë bllokuar për muaj të tërë në Serbi, që është edhe ndalesa e fundit para kufirit për në Bashkimin Evropian. Edhe nëse kanë financa të mjaftueshme, shumë nga ta nuk kanë dokumente, dhe si të tillë nuk mund të pranohen në qendrat e pritjes apo të qëndrojnë në ndonjë hotel.

XS
SM
MD
LG