Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 14 prill


Qindra balona u lëshuan për rrëmbimin e pjesëtarëve të Hazaras në Afganistan, një punëtori ka shënuar ditën e mbrojtjes së gjuhës gjeorgjiane nga sovietikët, plus storie nga Taxhikistani dhe Pakistani...

XS
SM
MD
LG