Ndërlidhjet

Shkup: Nderim për viktimat e sulmit në Paris


Afër Ambasadës së Francës në Shkup, njerëzit kanë vendosur lule dhe qirinj për t’i nderuar viktimat e sulmit terrorist në Paris. Pasi u mbajt një minutë heshtje, njerëzit e tubuar ishin ftuar brenda ambasadës për ta nënshkruar Librin e ngushëllimeve. Ministria e brendshme e Serbisë ka shprehur dyshime se njëri nga sulmuesit në Paris kishte udhëtuar nëpër Maqedoni në muajin tetor, e pastaj kishte kërkuar azil në Serbi.

XS
SM
MD
LG