Ndërlidhjet

Dita kundër Homofobisë u shënua edhe në Sarajevë


Në Sarajevë të Bosnjë dhe Hercegovinës aktivistët e kanë shënuar Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë. Ata kanë shpërndarë materiale ku kanë kërkuar nga anëtarët e parlamentit që të luftojnë kundër diskriminimit dhe paragjykimit. Aktivistët kërkuan nga ligjvënësit që ta miratojnë legjislacionin për bashkimin e personave me gjini të njejtë dhe për identitet gjinor dhe për ta zhvilluar një plan për barazinë e pjesëtarëve të komunitetit Lezbik, Homoseksual, Biseksual dhe Transgjinor (LGBT).

XS
SM
MD
LG