Ndërlidhjet

Moti i ftohtë s’i ndal migrantët


Në Serbi vazhdojnë të arrijnë refugjatë dhe migrantë nga Maqedonia fqinje. Pavarësisht motit të ftohtë, rreth 5,500 veta arrijnë çdo ditë. Në qendrën e pranimit Adashevci, në perëndim të Serbisë, njerëzit kanë marrë ujë dhe fjalë mbështetëse nga tre fitues të Çmimit Nobel për Paqe, përfshirë Shirin Ebadin nga Irani. Ajo, së bashku me laureaten e Nobelit, Jody Williams, nga Shtetet e Bashkuara, i kanë bërë thirrje Serbisë që të bëjnë më shumë për migrantët.

XS
SM
MD
LG