Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 18 shkurt


Në Karaçi të Pakistanit qindra myslimanë shiitë kanë protestuar, në qytetin jugor të Kirgizisë zyrtarët qeveritarë dhe ata fetarë kanë marrë pjesë në një konferencë për kërcënimet nga ekstremizmi islamik, si dhe ngjarje të tjera.

XS
SM
MD
LG