Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 21 prill


Në Kandahar të Afganistanit, së paku një person ka humbur jetën dhe 18 të tjerë janë plagosur si pasojë e një shpërthimi; në Sarajevë, artisti amerikan i grafiteve, Caleb Neelon, dhe një grup i studentëve të artit kanë pikturuar njërin nga tre Muralet e Paqes, për të shënuar 20-vjetorin e përfundimit të luftës në Bosnje...

XS
SM
MD
LG