Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 23 korrik


Vërshimet kanë kapluar Peshawarin pas të reshurave; punëtorët e kopshtit zoologjik në Beograd kanë freskuar kafshët pas temperaturave të larta.. si dhe ngjarje të tjera..

XS
SM
MD
LG