Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 23 dhjetor


Qytetarët në Azerbajxhan kanë votuar në zgjedhjet komunale, disa qytetarë kanë protestuar para zyrës së prokurorit të përgjithshëm në Kazakistanit, poetë dhe shkrimtarë pakistanez janë mbledhur në luginën Swat për të dënuar ideologjinë e talebanëve dhe një ngjarje tjetër nga Pakistani.

XS
SM
MD
LG