Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 25 nëntor


Në Beograd, një grup i aktivistëve ka bërë përpjekje për ta rihapur një kinema historike, në Gjeorgji është protestuar kundër dhunës ndaj femrave, prokurori shtetëror në Afganistan i ka bllokuar pasuritë e Bankës së Kabulit plus ngjarje nga Moldavia dhe Paksitani.

XS
SM
MD
LG