Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 29 tetor


Ligjvënësit e opozitës ofruan dorëheqjen në Pakistan, në Ukrainë u përkujtuan ushtarët e panjohur, plus ngjarje nga Gjeorgjia dhe Afganistani.

XS
SM
MD
LG