Ndërlidhjet

Ceremonia përkujtimore për viktimat e diktatorit Josef Stalin


Në Moskë, personalitete të huaja, janë në mesin e pjesëmarrësve në ceremoninë përkujtimore për viktimat e diktatorit të regjimit sovjetik, Josef Stalin. Emrat e personave të mbytur nga regjimi i tij 30 vjeçar, janë lexuar me zë të lartë në ngjarjen e quajtur “ Kthimi i Emrave”. Ambasadorët e BE-së dhe SHBA-së, kanë vendosur lule në përkujtim të miliona njerëzve, të cilët janë ekzekutuar, kanë vdekur në kampe, ose nga uria, ose janë depërtuar gjatë regjimit të Stalinit.

XS
SM
MD
LG