Ndërlidhjet

Festivali i të rinjëve në Peshawar


Akrobacitë në atletikë dhe garat në gjudo ishin lojërat e fundit të Festivalit të të Rinjëve që është mbajtur në Pakistan. Ceremonia përmbyllëse e festivalit njëjavor e mbajtur në qytetin verior Peshawar, u përshkua me aktivitete tradicionale.

XS
SM
MD
LG