Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 11 dhjetor


Një sulm vetvrasës me bombë ka vrarë disa ushtarë në Kabul, mbështetësit e Kadyrovit gjuajnë me ve aktivistët rus, kontrabadues të narkotikëve arrestohen në Afganisan, plus ngjarje nga Kirgiststani dhe Bosnia-Hercegovina.

XS
SM
MD
LG