Ndërlidhjet

Fuqizimi i Drejtësisë


Krahas ligjeve të mira, Kosova ka nevojë edhe për një koordinim më të mirë dhe efikas të mekanizmave të drejtësisë, është thënë gjatë një debati që ka organizuar në Prishtinë, Zyra e Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara – UNDP.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG