Ndërlidhjet

Kthehet gëzimi në veriperëndim të Pakistanit


Emocioni i fitores dhe gëzimi sportiv janë kthyer në një territor në pjesën veriperëndimore të Pakistanit, që ishte anarki dhe i rrezikshëm. Turma e njerëzve po i shikon ndeshjet e turneut 10 ditësh të kriketit në qytetin Bara të rajonit Khyber. Mijëra familje ishin detyruar të largoheshin në vitin 2007, kur talibanët e okupuan këtë territor, ndërsa forcat e sigurisë së Pakistabnit i lansuan operacionet kundër-terroriste.

XS
SM
MD
LG