Ndërlidhjet

Pakistan: Përkujtohen të vrarët në shkollë


Shkollat, institucionet dhe organizatat e tjera në gjithë Pakistanin i kanë nderuar të 144 nxënësit dhe pjesëtarë të personelit, të vrarë më 16 dhjetor të vitit të kaluar në qytetin Peshawar.

XS
SM
MD
LG