Ndërlidhjet

Fermerët e Vojvodinës protestojnë në Beograd


Qindra fermerë nga Vojvodina kanë protestuar para Parlamentit në Beograd, ku ligjvënësit janë mbledhur për të votuar ligjet për tokën bujqësore. Fermerët kanë protestuar me muaj të tërë për amendamentet, që, sipas tyre, u ofrojnë kushte më të mira kompanive të huaja që duan të përdorin tokën bujqësore të Serbisë, dhe minojnë prodhuesit vendorë.

XS
SM
MD
LG