Ndërlidhjet

Protesta në Peshawar


Punëtorët pakistanezë kanë protestuar në qytetin veriperëndimor të Peshawarit kundër planeve të qeverisë kombëtare për të privatizuar disa departamente publike. Mediat në Pakistan kanë raportuar mbi propozimet për të privatizuar shërbimet kryesore të energjisë elektrike në Pakistan, transportuesin ajror të shtetit si dhe Autoritetin për Zhvillimin e Energjisë dhe Ujit.

XS
SM
MD
LG