Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 27 tetor


Vëzhguesit e zgjedhjeve japin verdiktin e tyre për votimin në Ukrainë, faturat e energjisë elektrike nxisin protesta në Pakistan, komunistët e Kazakistanit ankohen për shtypje, plus ngjarje nga Taxhikistani dhe Turkmenistani.

XS
SM
MD
LG