Ndërlidhjet

Migrantët transit: Të ikur nga lufta e varfëria, në Budapest

Sipas vullnetarëve, më shumë se 3.500 migrantë kaluan nëpër stacionin hekurudhor Keleti të Budapestit gjatë një dite të vetme (9 shtator) në rrugën e tyre në Pragë dhe Vjenë. Shumë prej tyre kishin udhëtuar në Hungari nga Siria, Afganistani, Iraku dhe vende të tjera, të cilat janë ose zona të konfliktit, ose ekonomitë e të cilave vende janë shkatërruar nga lufta.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG