Ndërlidhjet

Putrat e shpëtimit

Disa veterinarë nga Austria dhe Gjermania duke mjekuar si dhe rregulluar dhëmbët e arinjve në Pyllin e Arinjve (Bear Sanctuary) në periferi të Prishtinës.

Disa veterinarë nga Austria dhe Gjermania duke mjekuar si dhe rregulluar dhëmbët e arinjve në Pyllin e Arinjve (Bear Sanctuary) në periferi të Prishtinës. Strehimorja e ndërtuar nga organizata ndërkombëtare për mbrojtjen e kafshëve Four Paws, ka një madhësi mbi 16 hektarë dhe strehon 19 arinj. Këto kafshë janë marrë kryesisht nga pronarë privatë të restoranteve ku po mbaheshin ilegalisht dhe në kushte të vështira.

XS
SM
MD
LG