Ndërlidhjet

Beteja për Mosulin hyn në fazë kritike

Koalicioni ushtarak i mbështetur nga Shtetet e Bashkuara, që po luftojnë kundër militantëve të Shtetit Islamik në Mosul, ka hyrë në fazë kritike. Më 1 mars, luftime të ashpëra janë zhvilluar pranë ndërtesave qeveritare irakiane. Fotografët e agjencisë Reuters dhe AFP sjellin fotografi nga luftimet.
Trego më shumë

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG