Ndërlidhjet

Bajram e Krishtlindje bashkë


Gazmend dhe Eleonora Bala kanë besime të ndryshme fetare, por janë të martuar tash e 27 vjet. Ai është mysliman, ajo katolike. Familja jeton në Pejë dhe shënon të gjitha festat fetare bashkë, Bajram e Krishtlindje. [Autorë: Donika Alihajdaraj dhe Ibrahim Berisha]

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG