Ndërlidhjet

"Ne jemi gjallë": Fotografet adoleshente kapin luftën e Ukrainës

"Ne jemi gjallë", një ekspozitë fotografish nga vajzat adoleshente që jetojnë në vijën e frontit të luftës në Ukrainën lindore, u hap në Kiev, më 29 korrik. Fotografet, moshat 14-16 vjeç, jetonin në qytetin Maryinkës, që ishte skenën e luftimeve ndërmjet forcave qeveritare të Ukrainës dhe separatistëve të mbështetur nga Rusia. Kreu i qendrës së mediave të të rinjve që organizoi ekspozitën, Oleh Tkachenko, tha se projekti ishte menduar si një formë e vetë-shprehjes për të rinjtë që përballeshin me efektet e luftës.
Trego më shumë

Vizitorët në ekspozitën në Kiev, mund të kontribuojnë në punën fotografike të studentëve, duke dhuruar para ose aparate të përdorura.
1

Vizitorët në ekspozitën në Kiev, mund të kontribuojnë në punën fotografike të studentëve, duke dhuruar para ose aparate të përdorura.

Fëmijët luajnë me municionin e shpenzuar. Ndër viktimat gjatë konfliktit , ka pasur edhe fëmijë; së fundi, dy fëmijë u plagosën gjatë një prove artilerie në Maryinkë, në korrik.
2

Fëmijët luajnë me municionin e shpenzuar. Ndër viktimat gjatë konfliktit , ka pasur edhe fëmijë; së fundi, dy fëmijë u plagosën gjatë një prove artilerie në Maryinkë, në korrik.

Fotografët e rinj jetojnë në Maryinka dhe në Krasnohorivka, të dy këto qytete kanë përjetuar granatime të shpeshta gjatë tre vjetëve të fundit.
3

Fotografët e rinj jetojnë në Maryinka dhe në Krasnohorivka, të dy këto qytete kanë përjetuar granatime të shpeshta gjatë tre vjetëve të fundit.

Një nga fotografitë tregon vajzat ulur në një klasë të shkatërruar nga luftimet.
4

Një nga fotografitë tregon vajzat ulur në një klasë të shkatërruar nga luftimet.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG